Dobrodošli na stranice Dječjeg Vrtića
Osmijeh iz Šibenika

Dan grada Sv. Mihovil


Zbog cjelokupne zdravstvene situacije kod nas i u svijetu, ove pedagoške godine odlučili smo Grad Šibenik donijeti u svoj…

Pogledaj

Svjetski dan djeteta


07.06.2019.u petak u organizaciji Udruge Sport za sve i Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije obilježen je Svjetski dan…

Pogledaj

Dječji Tjedan (7-13 Listopada)


Predškolci iz Dv Osmijeh i učenici prvog razreda OŠ Meterize: bajkaonica, sportske igre, likovna aktivnost s porukama za odrasle.

Pogledaj

Jelovnik u
DV Osmijeh

Pogledaj Jelovnik

Foto Galerija

Pogledaj Galeriju

Himna DV
Osmijeh

Poslušaj Himnu

Vrtić po mjeri i za dobrobit djetetaDječji Vrtić Osmijeh

DV Osmijeh želi osigurati poticajno okruženje u kojem će se svako dijete na prirodan i spontan način osjećati sigurno i stjecati znanja, vještine i navike potrebne za život u zajednici koja ga okružuje.

Usmjereni smo na stalno unapređivanje odgojno obrazovnog rada s djecom vrtićke dobi težeći tomu da naši vrtići budu mjesto sigurnosti, ugode, prijateljstva, obiteljske atmosfere, slobode izbora i raznovrsnih poticaja za svu našu djecu.

Pročitaj Više

Za svakog ponešto Izdvojeni Programi

Integrirani eko program

Program Međunarodne Eko - škole u Republici Hrvatskoj provodi se u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta i Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Više o programu

Integrirani program
engleskog jezika

Integrirani program engleskog jezika se počeo provoditi pedagoške godine 2011./2012. Osnovni cilj i zadaća programa ranog učenja stranog jezika je senzibiliziranje djeteta za određeno područje ljudske djelatnosti, u ovom slučaju, engleskog govornog područja.

Više o programu

Darovita djeca

Osnovni cilj ovog programa je primjereno poticanje razvoja općih intelektualnih i/ili specifičnih sposobnosti, specifičnih interesa i potreba potencijalno darovite djece predškolske dobi.

Više o programu

Integrirani sportski program

Dječji vrtić Osmijeh ima viziju razvoja vrtića koja odgovara pojmu „vrtić po mjeri djeteta“, opredjeljujući se pri tom za provođenje obogaćenih programa među kojima veliku ulogu ima Integrirani sportski program.

Više o programu

Dramsko scenski program

Program dramsko-scenskog stvaralaštva želi od najranije dobi započeti s umjetnošću i razvijati umjetnički senzibilitet kroz igru koja je djetetov osnovni izričaj i pokretačka snaga, a koja u sinergiji s aktivnošću potiče stvaralaštvo.

Više o programu

prvi eko vrtic u Šibensko-kninskoj županiji Eko Dječji Vrtić Osmijeh

Dječji vrtić "Osmijeh" član je međunarodne obitelji Eko škola od 2010.g. i time je postao prvi eko vrtić u Šibensko-kninskoj županiji.

Status Eko škole je sustav nagrađivanja što je osobitost ovog prepoznatljivog i kvalitetnog modela odgoja i obrazovanja. Odgojne ustanove koje ispune postavljene kriterije i koje brigu za okoliš promiču kao trajnu vrijednost i način življenja, dobivaju povelju o statusu Međunarodne eko-škole i Zelenu zastavu sa znakom Eko-škole.