Javna Objava Upisa

Javna Objava Upisa

DJEČJI VRTIĆ OSMIJEH

ŠIBENIK

Bana Josipa Jelačića 13f, 22000 Šibenik

Matični broj: 01826786, OIB: 59829964625

Ravnatelj: Franka Ercegović Kursan

 

 

Na temelju Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Osmijeh, Upravno vijeće Dječjeg vrtića Osmijeh objavljuje:

 

 

JAVNA OBJAVA UPISA

DJECE U DJEČJI VRTIĆ I JASLICE ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./ 2025. GODINU

 

 

Zahtjevi za upis podnosit će se od 30.03.2024. godine do 10.04.2024. godine na službenom portalu RH E - građani

 

 

Zahtjev za upis djece podnose korisnici usluga koji imaju prebivalište na području grada  Šibenika i općine Bilice za djecu koja navršavaju:

  • za program jaslica  (jednu godinu života do 31.8.2024.g.)
  • za program vrtića ( od tri godine do polaska u školu)

 

Djeca se upisuju u vrtić i jaslice sukladno Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u Dječjem vrtiću Osmijeh.

  • Uz zahtjev za upis potrebno je priložiti upisnu dokumentaciju.
  • Inicijalni upitnik Dječjeg vrtića Osmijeh možete skinuti na mrežnoj stranici Dječjeg vrtića Osmijeh ili preuzeti u upravi dječjeg vrtića na adresi Bana Josipa Jelačića 13f uz pethodnu najavu na broj mob 095 9130014

Sve obavijesti vezane za upis mogu se dobiti na telefon vrtića 022 333-036 ili na broj mobitela 095 753 7531 ili 095 913 0014 svakog radnog dana u vremenu od 8.00 – 15.00 sati.

 

Preduvjet korištenja aplikacije e-Upisi je registracija roditelja u sustavu e-Građani, a prije same prijave na Natječaj za upis djeteta u dječji vrtić roditelji/skrbnici trebaju pročitati korisničke upute za roditelje.

 

Za pristup aplikaciji u katalogu usluga potrebno je izabrati opciju “Odgoj i obrazovanje”, a zatim “e-Upisi u odgojno-obrazovne ustanove”. Nakon prijave, odabire se opcija modul upisa u dječje vrtiće.

 

Zbog povezanosti s državnim servisima, sustav će dio potrebne dokumentacije automatski registrirati i dohvatiti u prijavu. Dokumente koje nije moguće pribaviti putem sustava e-Građani, potrebno je priložiti prijavi.

 

Na mrežnim stranicama svakog od pojedinih vrtića roditelji mogu pronaći detaljne informacije o vrsti programa i objektima koje nude vrtići te potrebnoj dokumentaciji koja se vrednuje prilikom bodovanja.

 

Roditelji svoje dijete mogu prijaviti u samo jednu predškolsku ustanovu.

 

Nakon dovršetka procesa prijava, iste će se pregledavati sukladno dostavljenoj dokumentaciji i prijavljenim prioritetima te će se izvršiti bodovanje.

 

 

Odluka o rezultatima upisa bit će objavljena na oglasnim pločama vrtića 06. svibnja 2024.g. te će se pojedinačno obavijestiti roditelji primljene djece. Podnositelji zahtjeva nezadovoljni Odlukom o upisu imaju pravo u roku od 10 radnih dana od dana objave iste podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Osmijeh.