Produljeni program

Produljeni program u Dječjem vrtiću Osmijeh

Unaprjeđenjem usluga i produljenjem radnog vremena Vrtića kroz projekt „I ti imaš razloga za Osmijeh“ UO.02.2.2.08.0041, Dječji vrtić Osmijeh odgovorit će na potrebe zaposlenih roditelja sa šireg područja grada Šibenika usklađivanjem njihovog poslovnog i obiteljskog života.

Suvremeni način života, poslovne obveze roditelje te sve duže putovanje do radnog mjesta dovele su do neusklađenosti rada vrtića i realnih potreba roditelja.

Zahvaljujući dobivenim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda radno vrijeme Dječjeg vrtića Osmijeh biti će produljeno za dva i pol sata, odnosno Vrtić će biti otvoren za potrebe roditelja od 6.30 do 19.00 sati.

Provedbom projekta „I ti imaš razloga za Osmijeh“, Dječji vrtić Osmijeh biti će spreman uskladiti potrebe suvremenog načina života s potrebama i zahtjevima ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

Posebna pozornost posvetit će se kontinuiranom odgojno-obrazovnom radu i kvaliteti integriranih programa, koji će se prilagoditi produljenom radnom vremenu Vrtića.